Om Maxiom Flow AB

Maxiom Flow har sedan lång tid erbjudit lösningar för flödessimulering med FluidFlow och Rastereditering med GTX. Vi är en del av Maxiom Partners som är en nätverksgrupp av konsulter inom PDM/PLM och CAD området.

Kontakta oss:

Maxiom Flow AB
Stora Åvägen 21
SE – 436 34 Askim
Tel. +46(0)31 24 39 30
mail: info@mflow.se
Personlig e-post: fornamn@mflow.se

Partners

Vi samarbetar i en grupp av företag där vi delar resurser, kunskaper och arbetsinsatser. Dessa är In-Process AB, Edaco AB, Acapire AB, Data-Herden, Accurate Solutions AB och Inter Counsel AB. Tack vare att de olika styrkeområden så kompletterar vi varandra och kan leverera ett större mervärde till dig som kund.

Vi samarbetar också med ett antal leverantörer, t.ex. Axelent Engineering, Flite Software Ltd., Skios Engineering, Holotech, Cadsys, Highstage m.fl.

Lite historia om oss
”Gamla rävar, nya krafter”: Erfarenhet trumfar ungdomlig entusiasm – i PLM-branschen
”Alla de som någonsin har sökt ett något så när kvalificerat jobb i Sverige vet att åldersfixeringen är på topp för närvarande. Detta är inte minst tydligt inom IT-branschen. Dagens rekryterare skjuter in sig på ”millenials”, de som föddes runt sekelskiftet och har vuxit upp med Internet, smartphone, appar och sociala medier. De som föddes tidigare kan ägna sig åt att mata duvor i parken. Det är som att praktisk erfarenhet har förlorat sin betydelse.”
Det skriver PLM&ERP News’ reporter, Bo Nyström, i dagens krönika.
Läs hela artikeln här. Artikeln finns också att ladda ner här som pdf.