Om Maxiom Flow AB

Maxiom Flow har sedan lång tid erbjudit lösningar för designers och beräkningsingenjörer. Vi är en del av Maxiom Partners som är en nätverksgrupp av konsulter inom PDM/PLM och CAD området.

Kontakta oss:

Maxiom Flow AB
Tel. +46(0)709 174480 samt +46(0)709 174481
mail: info@mflow.se
Personlig e-post: fornamn@mflow.se

Besök oss

Vi sitter i Arkipelagens kontorshotell på Stora Åvägen 21, i Sisjöns industriområde.

Vägbeskrivning med Eniros karta hittar du här.

Om du kommer med bil, tänk på att du måste anmäla reg-numret i receptionen.

Partners

Vi samarbetar i en grupp av företag där vi delar resurser, kunskaper och arbetsinsatser. Dessa är In-Process AB, Edaco AB, Acapire AB, Data-Herden, Accurate Solutions AB och Inter Counsel AB. Tack vare att de olika styrkeområden så kompletterar vi varandra och kan leverera ett större mervärde till dig som kund.

Vi samarbetar också med ett antal leverantörer, t.ex. Axelent Engineering,  Skios Engineering, Holotech, Cadsys, Highstage m.fl.

Lite historia om oss
”Gamla rävar, nya krafter”: Erfarenhet trumfar ungdomlig entusiasm – i PLM-branschen
”Alla de som någonsin har sökt ett något så när kvalificerat jobb i Sverige vet att åldersfixeringen är på topp för närvarande. Detta är inte minst tydligt inom IT-branschen. Dagens rekryterare skjuter in sig på ”millenials”, de som föddes runt sekelskiftet och har vuxit upp med Internet, smartphone, appar och sociala medier. De som föddes tidigare kan ägna sig åt att mata duvor i parken. Det är som att praktisk erfarenhet har förlorat sin betydelse.”
Det skriver PLM&ERP News’ reporter, Bo Nyström, i dagens krönika.
Läs hela artikeln här. Artikeln finns också att ladda ner här som pdf.